petak, 5. veljače 2016.

Poljupci sa čokoladom




Sastojci:


tri
bjelanjka
200g
šećera u prahu

100g
čokolade za kuhanje

Priprema:


Bjelanjke odvojite i stavite u zdjelu koju stavite na paru. Ne smije biti previše vruće. Tucite bjelanjke kao za snijeg, pa dodajite malo pomalo šećer i dalje tucite. Tako ćete dobiti vrlo čvrst snijeg. Štrcaljkom na pouljeni lim pravite hrpice (poljupce).

Držite ih u zagrijanoj rerni cijeli sat, ali temperatura mora biti tako slaba da se poljupci suše, a ne peku. Gotovi su kad se mogu lako maknuti s lima. Čokoladu sitno istrgajte i stavite odozgo da se polako topi.


Prijatno :)
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts

Ukupno prikaza stranice

Pokreće Blogger.

Hvala na posjeti :)

Thx :)

Copyright © Hrana koju volim | Powered by Blogger Design by PWT | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Distributed By Blogger Templates20