
Sastojci:
- 400 g mlevenog keksa
- 400 g šećera
- 9 kašika mleka
- 125 g margarina
- 50 g kokosa
- par izlomljenih petit keksa
Glazura:
- 100 g bele čokolade
- par kašika ulja
- malo crne čokolade za dekoraciju
Priprema:
U dublju posudu sipati šećer i mleko i staviti na ringlu da provri. Posle pola minute dodati margarin. Kada se istopi margarin, skinuti posudu sa ringle. Dodati mleveni keks, kokos, i izlomljen keks. Promešati i sipati na podlogu podmazanu malo margarinom. Oblikovati pravougaonik i poravnati. Ostaviti u frižider da se prohladi pa posle oko pola sata napraviti glazuru. Istopiti belu čokoladu sa par kašika ulja i premazati preko kolača. Po želji posuti čokoladnim mrvicama, istopljenom crnom čokoladom, ili kokosom.
Prijatno !
0 komentari:
Objavi komentar